donderdag 5 november 2015

Welkom Walter!

Mijn zoontje Walter is dinsdagavond 3/11 om 21u05 geboren! Hij weegt 3,750 kilo en meet 54 cm! Het was een bewogen dag waarin niets liep zoals gepland, maar dat verhaal komt nog wel. Voorlopig moet hij uit voorzorg nog even in de couveuse maar hij doet het al supergoed! Hier al wat foto's.





7 opmerkingen:

  1. Jaaaaaa...eindelijk daar is ie dan!!!! Welkom op de wereld Walter. Dikke dikke Proficiat met de komst van u kleine spruit. Elke dag kijken of er al nieuws onder de zon was, vandaag werd het wachten hier beloond. Bijtanken en genieten van dit wondertje.

    Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dikke proficiat met de geboorte van Walter!!! Ik heb met plezier je zwangerschap gevolgd! Geniet van dit kleine wondertje! Lieve groetjes, Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Couveuse is k*t, ik hoop dat je kleine held eruit is intussen. Heel erg dikke proficiat!!! Ik duim voor een vlotte kraamtijd en hoop dat je kunt genieten van die eerste momenten samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een hele dikke proficiat met de geboorte van jouw superster!

    Een klein mensje
    Een prachtig nieuw leven
    Met alle zorg en liefde omgeven...

    Dikke knuffel XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een dikke proficiat!! Geniet van jouw wereldwonder....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een dikke proficiat, meid!
    Ik volg je al heel lang en net nu het belangrijkste moment daar is kon ik een tijdje door omstandigheden niet kijken hoe het met jullie was :-(
    Geniet van je klein mannetje en hopelijk kun je gauw in je armen nemen!

    BeantwoordenVerwijderen