maandag 24 februari 2014

Een cyclus overslaan?

Alsof ze het weten, krijg ik de volgende dag bijna alle vriendinnen aan de telefoon. Ik leg de situatie uit, en de conclusie is unaniem. Ik moet eens een andere gynaecoloog opzoeken. Iemand die gespecialiseerd is in fertiliteit. Ik krijg de naam door van een vrouwelijke gynaecologe in de streek die een goede reputatie heeft en echt ervaring heeft met fertiliteitsproblemen. Ik maak meteen een afspraak. Spijtig genoeg wel pas binnen 3 weken. Ik had gehoopt dit nog in mijn week rust te doen. Maar ik mag al blij zijn dat ik binnen 3 weken kan gaan. Normaal gezien is er een wachttijd van 3 maanden!



Tenzij ik een cyclus oversla natuurlijk, dan kan ik nog eerst naar die nieuwe gynaecologe. Ook de mama vind dat ik beter even een pauze inlas.
‘Je moet zelf gezond zijn om een gezond boeleke op de wereld te zetten’ blijft ze maar herhalen.
Ikzelf weet het nog niet. Langs de ene kant is het misschien geen slecht idee om mijn lichaam helemaal op rust te laten komen en eerst nog eens met die fertitliteitsarts te spreken. Maar als ik zo een beetje reken en tel, zou dan de volgende inseminatie middenin de week van onze première van toneel zijn, en dit is ook verre van ideaal. Gelukkig heb ik nog een weekje tijd om hierover na te denken. En ondertussen kan ik even helemaal tot rust komen… Wat een luxe!

©, 2014, bam-to-be.blogspot.be 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten